NATURSTEINMURER

Natursteinmurer er meget holdbare og solide murer. De er også vedlikeholdsfrie og nærmest uslitelige.  Vi har lange tradisjoner for å bruke naturstein til murer i Norge. Et vakkert og miljøvennlig valg som gir et naturlig preg.

Vi har lang erfaring med montering av natursteinmurer, og garanterer høy kvalitet etter norsk standard. Alle våre gartnere har norsk fagutdanning med fagbrev. Vi monterer alt fra mindre hagemurer til større støttemurer. Ta gjerne kontakt for en gratis befaring og et komplett tilbud fra oss.

Vi monterer natursteinmurer fra Jondal, Randøy og Rennesøy. Under finner du en liten representasjon av de forskjellige alternativene:


- JONDAL NATURSTEIN:

Vi er offisiell forhandler og leverandør av Jondal natursteinmur, og kan derfor tilby meget gode priser på denne. Vi både selger og monterer denne muren.

Jondal Naturstein mur kommer fra Hardanger, og er av ypperste kvalitet ! Dette er en mur som er håndsortert fra produksjon, og er kjent for rette linjer og store fine flater. Dette gir igjen en meget tett og fin mur med høy stabilitet! Dette er vår mest populære mur.

Den leveres i forskjellige størrelser etter behov, og kommer i både 100 % grå, 100 % brun/rust, og i vanlig blanding (25 % rust).

Her er litt bilder av murer vi har montert i Rogaland med Jondal stein:

Jondal proff håndstein 15-30 blandingDobbel mur montert med Jondal proff håndstein 15-30 blading ( 20% rust / 80% grå ). Her også med lys innfelt over trappen, og lys søyler oppå mur.

Jondal proff håndstein 15-30 100 % grå, montert i høyde 1,20 meter


Jondal proff håndstein 15-30 blanding og granitt trapp med flammet front


Jondal proff håndstein 15-30 rustikk


Jondal proff håndstein 15-30 blanding. Montert med platå for mer stabilitet ved høyder over 1,2 meter, og for å "myke" opp muren.


Jondal proff håndstein 15-30 rustikk


- RANDØY NATURSTEINMUR:

Vi monterer også Randøy natursteinmur. Denne har mer rustikk preg og ikke de samme rette linjene som Jondal naturstein. Her er noen bilder av murer vi har montert  med denne:

 - RENNESØY NATURSTEIN:

Vi monter også Rennesøy natursteinmur.Alle murer over er montert av oss i Rogaland. Ta kontakt for mer info og ett pristilbud fra oss !